Artikel 2560x1000 TV vogn uai

Pandemien har sat rekordfart i TV-inspektioner – valide data mere afgørende end nogensinde.

Medlemmer af TV-inspektionsgruppen, der er forankret i DI Byggeri, og som udfører TV-inspektion på baggrund af standarder og krav fastsat af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning – DTVK, sætter under pandemien ny rekord i både antal kørte TV-inspektions kilometer og i antallet af TV-inspicerede ledningsstræk.


Læs mere

Artikel 2560x1000 Kort Knappenaale uai

Valide TV-data afgørende for minimering af miljø- og klimaaftrykket fra kloaknettet.

Når flere og flere forsyninger i stigende grad kræver præcis kortlægning og dokumentation af ledningernes tilstand, så giver det ikke kun værdi til vandkunderne - det sætter nemlig også for alvor fart i den grønne omstilling.


Læs mere

Nanna Norva24 uai

Certificerede kvindelige TV-operatører indtager i stigende grad TV-inspektionsbilen hos kloakvirksomhederne

Nanna V. Larsen fra Christiansfeld syd for Kolding er 26 år og en ud af 165 højt specialiserede og certificerede professionelle TV-operatører i Danmark, der er uddannet hos Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK).


Læs mere

CVA og Jesper Pedersen 1 scaled uai

Danmarks fører­position for håndtering af regn- og spildevand bygger på ensartede standarder og valide data

Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning, DTVK, har indført skærpede krav til efteruddannelse af medlemsvirksomhedernes TV-operatører.


Læs mere

tv inspektion 05 aarsleff roerteknik uai

Skærpede krav til efteruddannelse af DTVK’s TV-operatører

Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning, DTVK, har indført skærpede krav til efteruddannelse af medlemsvirksomhedernes TV-operatører.


Læs mere

Topbillede 2560x1000px Kloak C uai

Kloak­renovering kan give million­besparelser

Flere og flere boligselskaber har fået øjnene op for, at det godt kan betale sig at entrere med professionelle TV-inspektionsfirmaer, når der skal renoveres kloakker.


Læs mere